865 Paretans troben feina en tan sols un any i mig

La bona xifra ha estat possible gràcies a les gestions portades a terme pel Servei Local d'Ocupació i els plans d'ocupació de l'Ajuntament

 

L'objectiu de l'equip de govern de donar feina a 1000 persones durant la legislatura està a punt de complir-se. Des del maig del 2015, 865 usuaris del Servei Local d'Ocupació de Parets (SLOP) han trobat feina. D'aquests, 449 persones s'hi han inserit en el món laboral gràcies a ofertes gestionades directament pel servei local.

La bona notícia arriba després d'un any i mig d'acords amb empreses per a fomentar la contractació a Parets i els plans d'ocupació local, on l'Ajuntament dóna feina a persones durant uns mesos per tal d'oferir una alenada laboral a qui es troba en situació d'atur perquè realitzi tasques en els diferents departaments del consistori. En aquest sentit, aquesta setmana ha tingut lloc la sessió d'acollida de 18 candidats que han estat contractats en una nova convocatòria dels plans d'ocupació.

Gràcies a aquestes iniciatives, Parets ha reduït en un 8,19% les persones que es troben sense feina i té una taxa d'atur del 12,92%, unes dècimes per sota de la mitjana de la comarca, que se situa en el 13,74% segons les dades publicades per l'Observatori-Centre d'Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Sergi Mingote, Alcalde de Parets, preguntat pels bons resultats laborals en el municipi, ha volgut felicitar els treballadors que fan possible la gestió de l'SLOP, i ha explicat que "apostarem per l'ocupació fins que la taxa d'aturats es redueixi a la mínima expressió".

Edicions locals