La paretana Yaneisy Martínez, a la semifinal del concurs Got Talent de Telecinco

La cantant va aconseguir un passi directe a la semifinal gràcies a la bona valoració d'Edurne

 

Yaneisy Martínez és una cantant de Parets de 29 anys i d'origen cubà. Aquesta setmana ha aconseguit passar a la semifinal del concurs de Telecinco 'Got Talent'.

Yaneisy va arribar a Catalunya i va començar a descobrir el món de la música i, després de superar la seva por a cantar davant de públic, va començar la seva formació musical. La cantant, que sempre ha estat vinculada al món de la música, perquè la seva mare feia activitats musicals a Cuba i sempre la portava amb ella, va viure la seva primera experiència pujada a un escenari a un Karaoke durant una festa d'aniversari. Des de les hores va començar la seva formació musical i a gravar vídeos que pujava a les xarxes socials. Tot i les dificultats que hi ha per a dedicar-se a la música, la paretana va decidir presentar-se al concurs 'Got Talent', on artistes amb diferents talents busquen una oportunitat per a triomfar. La coneguda cantant Edurne, membre del jurat, va polsar el botó d'or, el que vol dir que Yaneisy es convertia en la seva escollida per passar directament a la semifinal del concurs.

No és la primera vegada que Yaneisy té èxit en concursos musicals, ja va guanyar un altre anomenat 'cántame', a València, i ha participat en festivitats de la seva localitat actuant en directe en activitats al carrer o en entrevistes a la ràdio municipal de Parets.

Edicions locals