La Llagosta activa un servei d'orientació laboral per joves

Els joves rebran orientació professional, informació i acompanyament a la ins­cripció a la garantia juvenil entre altres serveis

 

L’Ajuntament de la Llagosta posarà en mar­xa a partir del 7 de febrer, en col.laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental, un servei d’assessorament i orientació laboral per a joves de la localitat. El Servei d’Informació Juvenil, ubicat a la planta baixa de Can Pelegrí (carrer de Jaume I 7-9) acollirà els dimarts a la tarda de les 16 a les 20 hores cada quinze dies aquest nou servei. Per ser atesos, cal demanar cita prèvia.

Els joves rebran orientació professional, informació i acompanyament a la ins­cripció a la garantia juvenil, suport per millorar el currículum vitae, in­for­ma­ció sobre processos de selecció, canals de recerca de feina, informació per anar a treballar a l’estranger i assessorament en matèria de drets i deures laborals.

Aquest nou servei, que es posa en marxa en coor­dinació amb l’Àrea de Pro­moció Econòmica de l’Ajuntament, estarà en vi­gor fins a finals d’any. La previsió és que tingui continuïtat en propers exercicis.

Edicions locals