Sumem Parets entregarà 600 euros a un projecte social, cultural o medi ambiental

Sumem Parets presenta la primera edició de l'Impulsa Parets per ajudar a entitats i associacions sense ànim de lucre

 

Sumem Parets crea 'Impulsa Parets', una iniciativa per ajudar a entitats i associacions del municipi que tinguin projectes relacionats amb l'art i l'educació, la salut, la inclusió social o qualsevol altra temàtica que defensi l'àmbit social, cultural o medi ambiental.

El suport per part de Sumem Parets-Podem consisteix a l'entrega d'una quantitat econòmica de fins a 600 €, dotació que ha estat possible gràcies a l'aportació mensual que Sumem Parets rep com a grup municipal a l'Ajuntament i de la donació de 200 € que fa la regidora CasandraGarcía de la quantitat que rep com a portaveu del grup al consistori. En aquest sentit, des de Sumem Parets han volgut explicar aquestes aportacions dient que el partit "rep uns diners com a grup municipal de les butxaques de tots els paretans i paretanes, creiem que aquests diners han de ser tornats al poble i ser reinvertits". Aquesta és la primera edició de l''Impulsa Parets', però es farà dues vegades més. La pròxima serà cap al mes de maig i la darrera d'aquest any es farà al setembre.

Per sol·licitar les bases i participar en el concurs s'han de presentar les sol·licituds mitjançant el correu electrònic [email protected], o contactant per telèfon per concertar una visita al 635 93 55 58. La data límit de lliurament de projectes és el dia 1 de març. La presentació de la primera edició de l'Impulsa Parets serà demà dissabte, a les 11 h, al local del grup situat al carrer Major núm. 33.

Edicions locals