L'Associació de Comerciants de Plana Lledó i Can Borrell renova junta

Lluís Farré deixa la presidència després de quatre anys i dóna pas a una junta renovada i ampliada

 

Després de quatre anys al capdavant de l'Associació de Comerciants de Plana Lledó i Can Borrell, Lluís Farré, ha fet "un pas al costat" i donar pas a una nova executiva del que ell també forma part i que es reforça amb noves incorporacions. La nova direcció d'aquesta entitat de comerciants, que agrupa 55 establiments estarà ara presidida per Susanna Comellas, Núria Tabares com a secretària i Mireia Fernández com a tresorera. La resta, fins a 9 persones, són vocals.
Lluís Farré va mostrar-se "orgullós" de les fites assolides en aquests anys tals com el fet que el barri tingui una cartera reial o que s'organitzin unes multitudinàries campanades de cap d'any o de les moltes activitats de dinamització organitzades amb la finalitat d'atreure l'atenció cap al comerç d'aquest barri de set mil habitants. Aquest mateix cap de setmana s'organitza una Fira de tot a 1 euro i l'entitat ja prepara la Fira dels Templers, que se celebrarà entorn de la masia de Can Borrell el 17, 18 i 19 de febrer.
La nova presidenta va indicar que la junta assoleix l'encàrrec com "un repte per promocionar el comerç del barri i donar-li vida", i es va comprometre "a implicar-nos amb molta il·lusió perquè els comerços del barri vagin bé". En aquest sentit es proposen donar continuïtat a les activitats de dinamització que ja organitzava fins ara la junta sortint per donar a conèixer el comerç de proximitat i que els veïns de la zona facin cada vegada més les seves compres allà on viuen.

Edicions locals