L'escola Elite Dance de Parets participa en la competició Dance Worldcup Spain 2017

La competició tindrà lloc a Burgos la pròxima setmana i els finalistes viatjaran a Alemanya per competir en la gran final mundial

 

L'escola paretana EliteDance participa en la IV edició del DanceWorldcupSpain 2017 que tindrà lloc a Burgos del 17 al 19 de febrer. Un concurs que pretén fomentar la dansa entre joves estudiants, oferint-los la possibilitat de participar en un esdeveniment on un jurat professional i internacional valorarà les seves coreografies i els premiarà amb beques i passis a la final mundial.

Els alumnes de Parets que aconsegueixin passar la primera fase de la competició, podran participar en la final d'aquesta, que se celebra entre escoles de tot el món i que, enguany, tindrà lloc a Alemanya. Entre les coreografies grupals, duals i individuals, l'escola paretana presenta 26 propostes, de les quals n'esperen que algunes puguin formar part de la final, tot i que, el director d'EliteDance, Kike Aranda, no dóna tanta importància al prestigi, sinó que vol "que es vegi la nostra feina i creativitat i que els alumnes s'esforcin i tinguin il•lusió. Per a nosaltres es tracta de tenir sensacions positives, de ben segur tot el que passi a la competició serà bonic".

No és la primera vegada que EliteDance competeix en aquest espectacle, l'any passat ja van triomfar portant a Parets 8 medalles, 4 d'elles d'or, el que fa pensar que el 2017 els pot portar de viatge a Alemanya per competir en la final del campionat, celebració que es durà a terme a l'estiu.


 


 

Edicions locals