Mor als 77 anys l'ex-cap de llista de CiU de Mollet Àngel Cuní i Tugas

El funeral serà demà dijous a l’Església Parroquial de Sant Vicenç de Mollet.

 

Àngel Cuní i Tugas va morir aquest dimarts, 7 de febrer, a l’edat de 77 anys a Vallgorguina.Àngel Cuní i Tugas va ser fundador de CDC a Mollet, i entre 1979 i 1991 va ser regidor, portaveu i cap de llista de CiU a l’Ajuntament de Mollet del Vallès. Actualment era militant del Partit Demòcrata Europeu Català. Tant el Partit Demòcrata Europeu Català com l’Ajuntament de Mollet han expressat el seu pesar per la seva pèrdua.

Àngel Cuní era doctor en Enginyeria Química Tèxtil per la Universitat Politècnica de Catalunya, Campus de Terrassa.

Professionalment va treballar com a químic a la multinacional BASF, essent-ne Apoderat, fins que l'any 1984 va crear l'empresa Assessors Del Ram d'Aigua, S.A. (ADRA, S.A.), dedicada al desenvolupament, fabricació, comercialització i assessorament tècnic en productes químics per al sector tèxtil. L'empresa amb seu a Martorelles, que ara dirigeix el seu fill Oriol, de fa molts anys internacionalitzada, subministra els seus productes i serveis, amb importants èxits en Recerca, Desenvolupament i Innovació.

Àngel Cuní deixa esposa, dos fills i diversos nets.  El funeral serà demà dijous a l’Església Parroquial de Sant Vicenç de Mollet.

Edicions locals