ERC demana la dimissió de Monràs

Oriol López reitera el seu convenciment de que s’han vulnerat drets dels ciutadans en l’actuació del Govern local

 

Segueix la polèmica al voltant de la denúncia presentada per ERC de Mollet davant la fiscalia contra el Govern de la ciutat per denegar la llicència a Al-Huda per obrir una mesquita i que la setmana passada es va informar que s'havia arxivat. Ara Mollet ERC va organitzar aquest dimarts una roda de premsa on varen parlar els regidors Oriol López i Marta Vilaret i el president local, Albert Biescas. A la roda de premsa varen estar presents el secretari d'organització comarcal d'ERC al Vallès Oriental, Ivan Martínez, i el diputat de Junts x Si al Parlament de Catalunya Chakir el Homrani, entre altres com a mostra de suport.

A la roda de Premsa el regidor Oriol López va reiterar les seves opinions que hi ha indicis de delicte en l'actuació de l'Ajuntament i que en la actuació del Govern es varen vulnerar drets dels ciutadans. També va demanar la dimissió de l'alcalde, per "obrir una etapa més dialogant".

López va assenyalar, per justificar aquesta petició de dimissió, "la desmesura i desproporció" de les accions de l'alcalde" en qualificar la presentació de la denúncia d'antidemocràtica o de "cop d'estat", entre altres accions.

"Sabem que molestem a una manera de fer i governar que s'allunya molt dels nostres valors", va reblar el regidor.

A la roda de premsa Vilaret va explicar les raons per les quals ERC havia portat el tema a la fiscalia i es va indicar que els serveis jurídics d'ERC estan valorant quines poden ser les accions futures a emprendre en aquest cas.

 

Edicions locals