La Generalitat de Catalunya rep el club Patí Parets pels seus èxits internacionals durant el 2016

El club va quedar tercer amb el quartet de patinadores i subcampió en la categoria Junior

 

Una delegació del club de patinatge de Parets ha assistit a la recepció que ha convocat la Generalitat de Catalunya en reconeixement als èxits obtinguts durant l'any 2016. I és que el quartet de patinadores va quedar tercer del món en el campionat celebrat a Itàlia i, a més, el patinador David André, va ser segon de la seva categoria.

Fent referència a la commemoració dels 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, la consellera Neus Munté, durant la recepció, ha explicat que són referents per als joves i ha posat els esportistes assistents al reconeixement com a exemple "de la culminació d'un somni col·lectiu, que es va fer realitat gràcies a la implicació de tothom en un objectiu il·lusionat i compartit". La Consellera també va explicar que "aquest 2017 es vol tirar endavant un somni col·lectiu, que comparteix l'esforç de molta gent. Un treball en equip i constància. Com el que avui heu vingut a exposar".

El club paretà ha reconegut sentir-se molt orgullós de tots els seus membres, gairebé un centenar de persones, i treballa per a obtenir bons resultats també en aquest 2017.

Edicions locals