L'escola municipal de Parets Pau Vila tindrà un nou gimnàs i una cuina renovada

El projecte es farà per la necessitat de tenir un espai polivalent i una cuina adequada per a l'elaboració del menjar que se serveix

 

La Junta de Govern de Parets del Vallès ha aprovat el projecte per construir un gimnàs, que servirà alhora com a sala polivalent, i la millora de la cuina de l'escola municipal Pau Vila. El disseny del nou projecte, que forma part de les accions previstes en el Pla d'Actuació Municipal del municipi (PAM 2015-2019), s'ha presentat prèviament a l'AMPA i als docents del centre, ja que han aportat les seves idees sobre els nous espais en un procés participatiu.

El gimnàs, a més de la seva funció habitual, es construeix per la necessitat de l'escola de tenir una zona per utilitzar els dies que el temporal no permeti la sortida al pati exterior i per fer-lo servir com a lloc d'acollida d'actes i celebracions. La nova construcció es farà al costat de l'actual gimnàs, que passarà a fer de vestíbul, i tindrà dos accessos des de l'exterior i un accés interior per anar al menjador.

Pel que fa a la cuina, la reforma ve motivada pel fet que l'espai actual està pensat per ser utilitzat per un servei de càtering, quan en realitat el menjar s'està preparant en el centre, el que fa que es necessiti un espai adient per a treballar.

Edicions locals