Albiol parla a La Marineta en mig d'una forta presència policial

L'Assemblea Popular va convocar una concentració per rebutjar la visita del dirigent del PP a Mollet

 

Forta presència policial aquest dilluns a la tarda a Mollet per la visita a la ciutat del Coordinador General del PP i diputat al Parlament, Xavier Garcia Albiol. A les 19.30 hores el polític del Partit Popular tenia una trobada amb diversos afiliats del seu partit a La Marineta. A la porta, però, l'esperaven un grup de persones convocades per l'Assemblea Popular de Mollet que portaven pancartes amb lemes com "Albiol no ets benvingut" o "racistes ni aquí ni enlloc".

La presència d'aquest col·lectiu va fer que els Mossos d'Esquadra, abans de l'entrada d'Albiol, despleguessin diversos efectius per fer-li un passadís d'entrada a La Marineta. El polític popular, que anava acompanyat de la regidora de Mollet i presidenta comarcal, SusanaCalvo, va ser escridassat en entrar.
Xavier Garcia Albiol va titllar els manifestants "d'energúmens" i va explicar que "els manifestants de la Cup van amb el meu kit. On vaig jo, van ells". Sorneguer va afirmar que "si ells se senten feliços posant-se a la porta per increpar-me, no seré jo qui les hi tregui aquesta felicitat".


Anteriorment Xavier Garcia Albiol es va reunir amb la Junta del Club Bàsquet Mollet qui li va fer arribar diverses inquietuds en relació a l'esport de base. Albiol va felicitar Mollet per haver estat escollida Ciutat Europea de l'Esport i va recordar que Badalona també va gaudir d'aquesta distinció quan ell era alcalde i que suposava una motivació més per impulsar la pràctica esportiva en tots els àmbits. Posteriorment va parlar de diversos temes de política general amb els afiliats del partit.

  

Edicions locals