Kao Corporation entrega beques a 4 alumnes de l'Institut Mollet

Es van lliurar 4 beques, dues per alumnes de grau mitjà de Química (laboratori) i dues per alumnes de grau superior de Química Industrial amb imports de 1.000 € i 1.500 € respectivament

 

El passat dia 6 de febrer, l'empresa KaoCorporation va fer lliurament, a les seves instal·lacions, de les beques de la "IIa Convocatòria de les beques Josep Sau i Londres" que s'atorguen a alumnes de l'Institut Mollet del Vallès. Es van lliurar 4 beques, dues per alumnes de grau mitjà de Química (laboratori) i dues per alumnes de grau superior de Química Industrial amb imports de 1.000 € i 1.500 € respectivament. Els guardonats són Daniel Rebolledo, de segon curs de grau superior de Química Industrial; Patricia Beltran, de primer curs de grau superior de Química Industrial; Eva Ruiz, de segon curs de grau mitjà de Química (laboratori) i FranciscoJavier Parra, de primer curs de grau mitjà de Química (Laboratori).
A l'acte de lliurament dels diplomes i beques que el va fer la Sra. Sacramento Esclapés, vídua de Josep Sau i Londres, també van assistir-hi directius de KaoCorporacion i membres de l'equip directiu de l'Institut Mollet del Vallès.

Edicions locals