Desfeta de la UD Lourdes davant del CE Santa Eulàlia de Ronçana

Els 4 gols de l’euip santaeulalienc han desencaixat als del Juan Bocanegra

 

 

L’equip molletà ha perdut per 4 gols a 0 la 22a jornada d’aquesta temporada, aquest cop contra el CE Santa Eulàlia de Ronçana. L’equip santaeulalienc ha marcat els 4 gols durant la primera part del partit, que ja ha quedat sentenciat fins al final, allunyant les possibilitats d’empatar o guanyar a l’equip molletà.

 

 

Els gols han estat als minuts 2’, 13’, 24’ i 34’ de la primera meitat, per part de Manuel Jose Cendon Hernandez -els dos primers-, Andrés David Maxenchs Diaz i Aitor Caña Parra, respectivament.

 

 

Pel que fa a les targetes repartides. L’equip de Joaquin Rubio s’ha endut 5 targetes grogues, totes a la segona meitat de la jornada, i una targeta vermella que ha comportat l’expulsió del jugador Adrian Muñoz Blanco. Per la seva banda el Santa Eulàlia n’ha acumulat 3 de grogues.

 

 

Després d’aquest partit l’equip molletà se situa en novena posició, després de baixar respecte a l’anterior jornada, amb 32 punts. En primera posició es manté el CF Parets amb 57 punts, ja que ha guanyat pràcticament totes les jornades disputades.

Edicions locals