El CF Les Franqueses s’imposa a la UD Molletense en l’últim moment

Els 5 gols d’aquesta jornada s’han marcat tots en la segona meitat del partit

 

 

Després d’una primera part monòtona finalment el CF Les Franqueses s’ha imposat a la UD Molletense en aquesta jornada per 2 a 3 gols. Els 5 gols totals que s’han marcat han estat a la segona meitat del partit i no ha estat fins pràcticament 5 minuts abans de finalitzar que la victòria s’ha decantat pels franquesins.

 

 

Concretament els gols han estat als minuts 61’, 73’, 83’, 84’ i 88’ de la mà de Miguel Angel Gomez Rodriguez, Carlos Julian Adarve Castaño, Antonio Jose Garcia Gemez, Albert Muñoz Terradellas i Gerard Garcia Beneitez respectivament.

 

 

Igual que els gols, les targetes han arribat a la segona meitat de la jornada, excepte una groga al minut 7’ per la Molletense. L’equip molletà se n’ha endut un total de 4 grogues i els del CF Les Franqueses dues. En aquest partit no hi ha hagut cap targeta vermella.

 

 

Després d’aquest partit l’equip molletà se situa en 7a posició a la llista de classificació amb 33 punts. El pròxim partit el disputarà diumenge 5 de març contra el FC Cardedeu, equip que encapçala la llista de classificació amb 47 punts.

Edicions locals