S'incrementen els conflictes a Mollet per l'ocupació de pisos

La Policia Municipal ha denunciat als Mossos comportaments delictius vinculats al negoci de les ocupacions il·legals

 

El servei de Mediació de la Policia Municipal ha detectat en els darrers mesos un increment dels conflictes de convivència relacionats amb l'ocupació il·legal de pisos a Mollet. Per aquest motiu, el govern municipal ha anunciat que està treballant en la creació d'un servei d'assessorament per les comunitats de veïns que tinguin problemes de convivència per pisos ocupats il·legalment.

Durant els darrers mesos, el grup de Relacions amb la Comunitat i Mediació de la Policia Municipal, que entre altres àmbits treballa aquests problemes de convivència, ha detectat un increment dels conflictes de convivència per situacions de pisos ocupats. En aquest sentit, també ha posat en coneixement dels Mossos d'Esquadra determinats comportaments delictius vinculats al negoci d'ocupacions de pisos il·legals.

"Per aquesta raó, i davant la preocupació del govern de la ciutat davant l'increment de conflictes vinculats a l'ocupació il·legal de pisos, es treballa en la creació d'aquest servei d'assessorament a les comunitats de veïns que permeti evitar situacions que trenquin la convivència a la ciutat. Aquest servei complementarà el servei de Mediació de la Policia Municipal ja existent", expliquen des de l'Ajuntament.

 

Edicions locals