Ajuntament i Mollet a Mà-Clicara.cat col·laboren per promocionar Mollet Ciutat Europea de l'Esport

Mollet a Mà i Clicara.cat incrementaran els espais que dediquem a potenciar la marca de Mollet i la pràctica esportiva

 

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i el director de Mollet a mà – Clicara.cat, Josep Lluís Bonet, han signat aquest matí un acord de col·laboració per donar suport i difondre les activitats i esdeveniments relacionats amb Mollet com a Ciutat Europea de l'Esport 2017.

Durant l'acte de signatura, el director de Mollet a mà – Clicara.cat, Josep Lluís Bonet, ha explicat que "Mollet és la nostra ciutat i, coincidint amb els nostres 24 anys d'existència, estem encantats de contribuir i formar part d'aquest esdeveniment tan especial". Bonet ha afegit que arran d'aquest acord "hem incrementat l'espai que dedicarem a l'activitat esportiva amb l'objectiu d'exhibir i potenciar la marca de Mollet com a Ciutat Europea de l'Esport 2017".

Per la seva banda, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha comentat que "estem rebent moltes felicitacions de fora de Mollet, i actes com el d'avui, que ens permeten difondre encara més aquest projecte, també ens serveixen perquè els nostres ciutadans i ciutadanes siguin co-partícips d'aquestes felicitacions i aquests reconeixements". Per Monràs, però, "no només busquem la difusió de les activitats que ja hem fet i farem al llarg de l'any, sinó que també pretenem fer pedagogia de l'activitat física i els hàbits saludables".

Un dels reptes de Mollet com a Ciutat Europea de l'Esport 2017 és aconseguir incrementar el nombre de ciutadans que fan activitat esportiva. Actualment és d'un 40%, aproximadament, i el repte és arribar al 50%. L'objectiu també comporta difondre i promoure entre la ciutadania hàbits de vida saludables. En aquest sentit, Mollet a mà – Clicara.cat vol ser una eina per poder difondre i assumir aquests reptes.

A la signatura d'aquest acord de col·laboració també hi ha assistit la regidora de Comunicació, Mireia Dionisio.

Edicions locals