L'Ajuntament de Montornès calcula que hi ha uns 200 pisos ocupats al municipi

Cinc de les ocupacions tindrien relació amb les famílies de La Mina que varen escapar d'aquest barri

 

Montornès calcula que hi ha uns 200 pisos ocupats al municipi. Els Serveis Socials i la policia municipal estan fent un seguiment dels diferents casos. Actualment, hi ha cinc pisos en què els ocupants estan relacionats amb la família que a finals d'estiu ja va ocupar una segona residència del municipi.
Dins l'espai l'Entrevista amb l'alcalde, que emet periòdicament Vallès Visió, l'alcalde de Montornès, José Antonio Montero, ha explicat que es calcula que un centenar dels pisos ocupats estan al barri de Montornès Nord i l'altre centenar al centre del poble. La tipologia de les ocupacions es diversa, però molts dels casos corresponen a famílies desnonades que, per necessitat d'habitatge, acaben ocupant el mateix pis on ja vivien.
Entre les ocupacions dels últims mesos, hi ha el cas de la segona residència que va ser ocupada per una família de La Mina que fugia d'un conflicte entre clans. L'alcalde ha explicat a l'Entrevista que "la casa ja va ser desocupada al cap de dos mesos amb la mediació de l'Ajuntament".
L'ocupació d'aquesta casa va causar rebombori, sobretot a les xarxes socials. Aquest no va ser l'únic tema que es va tractar a l'entrevista amb l'alcalde de Montornès. Els diferents plans d'ocupació municipals, les noves incorporacions al teixit industrial montornesenc o les pròximes eleccions municipals són qüestions que també es van posar sobre la taula.

Edicions locals