Elite Dance s'emporta set medalles en la Dance WorldCup Spain 2017

5 plates i 2 bronzes que saben a poc però que mostren el bon nivell dels alumnes paretans

 

Set medalles han estat les que s'han endut els alumnes participants de l'escola de ball Elite Dance en la quarta edició de la Dance WorldCup Spain 2017, celebrada aquest cap de setmana a Burgos. Han preparat 26 coreografies que han representat la cinquantena d'alumnes de l'escola de Parets i, tot i les set medalles aconseguides, des de la direcció del centre han volgut declarar que "ens sap a poc haver aconseguit set medalles perquè hem treballat molt, però és una bona recompensa per a continuar amb l'esforç dels alumnes".

Els premis han estat: Plata pel duet masculí de Hip Hop junior amb Hugo i Àlex; Bronze del grupal de Hip Hop en categoria absoluta amb el grup 'Too Much'; Bronze a Ana Molina en Hip Hop; Plata pel duet de Hip Hop femení en categoria absoluta; Plata pel grupal de Contemporani en categoria open; Plata per a Maria Grima en Contemporani en categoria mini; i Plata per Ariadna Cortés en Hip Hop en categoria absoluta. Encara no s'han donat a conèixer les puntuacions finals, el que fa que sigui possible que alguns dels participants paretans viatgin a Alemanya per a competir en la gran final mundial.

La Dance WorldCup Spain 2017, que s'ha celebrat a la ciutat de Burgos, és un dels campionats de dansa més importants del país. Un Concurs de dansa de tots els estils i workshop amb masterclass a càrrec de prestigiosos mestres i 20 jutges internacionals.

Edicions locals