L'executiva del PSC Parets renova més del 80% dels seus càrrecs

Francesc Juzgado reelegit com a Primer Secretari

 

Francesc Juzgado ha estat reelegit com a Primer Secretari del PSC Parets per unanimitat, en una votació que va donar com a resultat una executiva renovada en més del 80% dels càrrecs. Juzgado, que no va poder evitar l'emoció en conèixer la seva reelecció, estarà acompanyat per Eva Riulas com a secretària d'Organització i Finances; Susanna Villa, secretària de Política Municipal; José Luis Rodríguez, secretari d'Implantació i Relacions amb la Societat; Àfrica Martínez, secretària de Formació; Joan Ruiz, secretari d'Actes i d'Accions Electorals; i en Francesc de la Torre, secretari de Comunicació. També formaran part de l'executiva com a membres nats l'alcalde de Parets, Sergi Mingote, l'Antònia Cano, com a Consellera Nacional i Adrián Bueno, nou President Honorífic del partit.

L'objectiu principal de l'agrupació local, segons explica Francesc Juzgado, és "treure millors resultats en les pròximes eleccions municipals i tenir més presència com a agrupació". Un objectiu que comparteix Jonatan Martínez, primer secretari de la Federació del Vallès Oriental del PSC, que va ser present en l'acte.

L'assemblea extraordinària va servir, a més, per elegir els consellers de Federació del PSC Parets. Aquests seran en Lucio Gat, Laura Lozano, Ricard March, Resu Ruiz, Santi Mingote, Susanna Villa i els membres nats Francesc Juzgado, Eva Riulas, Sergi Mingote i Antònia Cano.

Edicions locals