Inici obres de pas de vianants a la BV-5006 a Martorelles

La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana la construcció d’un pas de vianants en un tram urbà de la carretera BV-5006 a Martorelles

 

La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana la construcció d'un pas de vianants en un tram urbà de la carretera BV-5006 a Martorelles. Amb aquesta actuació es volen millorar les condicions de seguretat en la cruïlla de la carretera amb el carrer d'Anselm Clavé, PK 1,750, dotant-la d'una major visibilitat i accessibilitat per a tots els usuaris.

Aquesta actuació, que té un pressupost de 39.681 euros i un termini d'execució de dos mesos i mig, comporta la realització d'un pas de vianants que estarà ubicat darrere de les parades de l'autobús, eliminant el cordó d'aparcament existent al marge esquerre per tal de millorar la visibilitat tant de la parada d'autobús com del pas de vianants, i una reordenació de la cruïlla per donar continuïtat a l'itinerari de vianants fins a les parades del bus.
L'actuació ve generada per l'existència en aquest punt de dues parades d'autobús de dues línies de servei cada 30 minuts, senyalitzades al marge esquerre de la carretera amb una marquesina i un pal parada al marge dret. L'autobús efectua la parada fora de la calçada, en el marge esquerre i, a la calçada, en el marge dret, tot i que té espai per poder efectuar-la fóra calçada i en un punt sense vorera.
En el marge esquerre, sentit Santa Maria de Martorelles, a l'haver-hi un cordó d'aparcament, aquest dificulta la visibilitat tant de l'autobús com dels vianants que es disposen a travessar la carretera, a més de no existir en aquest punt cap pas de vianants poder accedir a les parades d'autobús.

Edicions locals