Impresionant victòria de la UD Lourdes contra el Palau-solità

El club molletà ha marcat 6 gols als palauencs, que no n’han marcat cap

La UD Lourdes ha disputat una de les millors jornades de la temporada, que li ha comportat una impressionant victòria contra el FC Palau-solità i Plegamans amb un resultat de 6-0. La victòria d’aquesta jornada confirma el canvi de tendència dels del Juan Bocanegra que han passat d’uns mals resultats a una situació totalment inversa.

Els gols han estat als minuts 6’, 28’, 68’, 77’, 80’ i 90’ per part de: Sergio Lazaro, Oscar Gonzalez -el segon i el quart-, Dani Vaquero, Roberto Lopez i Abel Campos respectivament. Pel que fa a les targetes que s’han repartit en aquesta jornada en total l’equip molletà se n’ha endut 2 de grogues, mentre que els del FC Palau un total de 4 grogues.

Després d’aquesta jornada els de Miguel Francisco Guerrero aconsegueixen sumar 3 punts més a la llista de classificació i se situen ja en 8a posició amb 42 punts. Una classificació que continua liderant el Parets amb 70 punts.

Diumenge vinent la UD Lourdes visitarà a la UD Parc per disputar una nova jornada. El partit tindrà lloc a les 12 hores del migdia.

Edicions locals