Presentació llibre Fem Memòria "50 anys del Pessebre Vivent de Sant Fost"

Aquest divendres, 7 d'abril, a l'auditori de l'Ateneu de Sant Fost de Campsentelles es farà la presentació del llibre "50 anys del Pessebre Vivent de Sant Fost". El llibre, el número 13 de la col·lecció Fem Memòria, Sant Fost de Campsentelles, segle XX és obra de Jaume Rifà.
A l'acte està previst la intervenció, a més a més de l'autor, de la mestra Margarita Martos, vinculada al pessebre vivent des del 1974 i l'alcaldessa de la població, Montserrat Santmartí.
"50 anys del Pessebre Vivent de Sant Fost" recull la història del pessebre vivent més popular del Vallès Oriental des dels seus inicis i fins a l'actualitat. El llibre de Jaume Rifà recull l'opinió de més de 150 persones vinculades actualment o en el passat a l'escenificació nadalenca.
Durant l'acte està prevista la projecció d'un vídeo de la celebració i commemoració dels 50 anys del pessebre vivent de Sant Fost.
El llibre de Jaume Rifà es podrà adquirir als establiments La Bombeta, Drogueria Dima i Forn Corbalan de Sant Fost; a la llibreria l'Angelina de Martorelles, a l'Illa de Mollet i a La Gralla de Granollers.

Edicions locals