Henkel impulsa a Montornès una nova planta de productes per a la indústria aeroespacial

Es preveu que pugui començar a funcionar l'any 2019 i es crearan 70 llocs de treball.

La unitat de producció Adhesive Technologies de Henkel ha començat la construcció d'una nova planta de productes per a la indústria aeroespacial en el recinte de les instal·lacions que ja té a Montornès. Fa uns dies es va posar la primera pedra de la nova edificació en un acte que va comptar amb la presència dels màxims representants de l'empresa i al qual va ser convidat l'alcalde, José A. Montero.

Segons la nota difosa per Henkel, la instal·lació inclourà nous edificis i equipaments per augmentar la producció i capacitat d'emmagatzematge. Es preveu que pugui començar a funcionar l'any 2019. Les informacions publicades apunten la creació de 70 llocs de treball.

Henkel Adhesive Technologies ja està establerta com a unitat de negoci a la planta de Montornès, on elabora productes per a la indústria automobilística.

El centre de producció de Henkel està ubicat a Montornès des de fa més de 50 anys. Segons les dades facilitades per la mateixa empresa, produeix més de 200.000 tones anuals de detergents i adhesius, dóna feina a prop de 500 persones i exporta a més de 50 països.

A banda de la seva activitat, la planta montornesenca  s'ha implicat en l’acció municipal en els àmbits cultural i esportiu, així com en esdeveniments com els Parcs de Nadal, la Mitja Marató, etc. També ha col·laborat en projectes formatius com el Pla de Transició al Treball i en accions de caire social. Una de les darreres col·laboracions va ser la cessió, l'any passat, de 14 rentadores que es van lliurar a famílies tutelades pels Serveis Socials.

Edicions locals