La UD Parc arrassa contra la Lourdes marcant 5 gols

L'equip molletà ha perdut per 5-0 al camp de la UD Parc. També ha rebut 4 targetes grogues i l'expulsió, amb targeta vermella, del jugador Abel Campos Galindo  

Després de 3 jornades consecutives amb victòria, aquest diumenge la UD Lourdes va disputar una de les jornades més difícils i complexes de la temporada. En aquesta28a jornada contra la UD Parc el resultat final ha estat de 5-0 amb victòria dels barcelonins.

Els 5 gols marcats han estat als minuts 2', 17', 61', 76' i 84' per part d'Alberto Torres -el primer i segon gol-, Gorka Zubeldia -el tercer i quart- i l'últim de la mà d'Andreu Robert.

A banda d'aquesta derrota sense cap gol, l'equip molletà ha rebut 4 targetes grogues i també una de vermella al minut 17' que ha comportat l'expulsió d'Abel Campos. Per la seva banda els del Fort-Pienc han rebut dues targetes grogues.

Després d'aquest sotrac els del Juan Bocanegra se situen en 8a posició amb 45 punts en la classificació del seu grup, una classificació que segueix encapçalant el CF Parets amb 71 punts.

La 29a jornada tindrà lloc a les 12 hores del diumenge 23 d'abril, quan la Lourdes rebrà a casa a la UE Sant Celoni, que actualment se situa en 7a posició.

Edicions locals