Mossos i Policia Local de La Llagosta detenen dos homes que van intentar robar en un pis

La parella, un d’ells amb 8 antecedents policials per fets similars, va ser detinguda gràcies a la col•laboració ciutadana

| 08centvint

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mollet del Vallès i la Policia Local de La Llagosta van detenir dimecres 5 d’abril a les 12:15 hores dos homes, un de 28 anys, nacionalitat georgiana i veí de La Llagosta i l’altre de 39 anys, nacionalitat polonesa i veí de Barcelona com a presumptes autors d’un robatori amb força en grau de temptativa a La Llagosta.

Els agents de la policia local de la Llagosta van rebre l’avís que dos homes havien entrat en un bloc de pisos i que volien accedir en un d’ells. Quan els agents van arribar al lloc van aturar dos homes que estaven a punt de marxar del pis. Amagats sota les catifes dels pisos de la comunitat els agents van localitzar rossinyols, tornavisos i d’altres eines que acostumen a usar-se per forçar panys. Davant de tots aquests indicis els policies van detenir els dos homes per temptativa de robatori amb força.

La Unitat d’investigació de Mollet del Vallès es va fer càrrec de les investigacions. Els agents van saber que les dues persones detingudes tapaven els espiells dels veïns amb pinta llavis de cacao, l’objectiu era no ser vistos ni reconeguts en el moment en que forçaven el pany.

Els detinguts, un d’ells amb 8 antecedents policials per fets similars,  van passar a disposició judicial 7 d’abril. Ho va fer davant el jutjat en funcions de guàrdia de Mollet del Vallès que va decretar llibertat amb càrrecs per als dos.

Edicions locals