Així es troben els equips esportius molletans en les classificacions

A poques jornades per acabar la temporada 2016-2017 els equips de futbol, bàsquet, futbol sala i hoquei de la nostra ciutat tenen posicions molt diverses en els seus respectius grups de temporada. La situació actual és la següent:

El CF Mollet UE es troba actualment en 8a posició del grup 1 de primera catalana de futbol amb 39 punts. A l'equip molletà encara li resten 6 jornades abans de l'últim partit, que disputarà contra el CD El Masnou el 28 de maig.

La UD Molletense, que juga al grup 4 de segona catalana, se situa en 11a posició amb 37 punts. Les últimes jornades no han portat bons resultats als del Zona Sud, per aquest motiu han baixat posicions en les últimes setmanes. Tot i això l'equip encara té 6 nous partits per poder remuntar posicions.

Per la seva banda, la UD Lourdes ha anat millorant amb escreixos els resultats dels últims partits i actualment se situa en 8è lloc a la classificació del grup 9 de tercera catalana amb 45 punts. Igual que els dos casos anteriors, els del Juan Bocanegra encara tenen 6 partits abans de finalitzar la temporada.

L'equip local de futbol sala, la UFS Mollet, que juga al grup 1 de primera catalana, es troba en 4a posició del total de 14 equips que conformen el grup de lliga, amb 36 punts. L'equip finalitzarà la temporada amb un partit contra el CFS Martorelles el 27 de maig.

Pel que fa al CB Mollet, segueix liderant el grup C-B de la Lliga EBA. Els del Plana Lledó ocupen el primer lloc amb 44 punts. Com vam avançar la setmana passada, l'equip molletà ja està classificat per a la final a quatre.

El club de bàsquet de l’escola Sant Gervasi es troba en 13a posició -la penúltima- del seu grup de la Copa Catalunya Masculina amb 29 punts. L'equip de bàsquet té poc marge per remuntar posicions, ja que resten poques jornades per acabar la temporada.

Finalment, l'equip local d'hoquei, el Mollet HC, se situa en 12a posició amb 26 punts quan queden cinc jornades per finalitzar la temporada. En les últimes setmanes l'equip ha aconseguit allunyar-se de la zona de descens, però després de la derrota de l'última jornada torna a ser-hi a prop.

Les dades per elaborar aquesta notícia han estat extretes de les pàgines web de les respectives federacions esportives.
 

Edicions locals