350 alumnes de Parets posaran a prova els seus coneixements de frases fetes

Arriba el 'Divertillengua', unes Jornades d'habilitats lingüístiques

Els dies 26 i 27 d'abril, Parets celebrarà les primeres Jornades de llengua 'Divertillengua' on 350 alumnes de 6è i 1r d'ESO dels centres públics Pau Vila, Pompeu Fabra, Lluís Piquer, Vila Parietes, els instituts Torre de Malla i La Sínia, i de l'escola García Lorca de Mollet del Vallès, posaran a prova el seu coneixement en frases fetes, endevinalles, proves d'habilitat lingüística, i l'ús correcte del català, alhora que es fomenta el treball en equip.

La proposta neix del seminari de la llengua que s'imparteix a primària i secundària de les escoles de Parets del Vallès i de l'escola García Lorca, de Mollet del Vallès. Coordinat pels Centres de Recursos Pedagògics (CRP), el seminari està format per professorat de tots els centres públics de primària i secundària i fa vuit cursos que treballa per consensuar criteris i continguts entre les dues etapes i afavorir l'aprenentatge de la llengua catalana.

Les activitats es faran al matí, a partir de les 9 h, a l'exterior de l'escola Pau Vila, el dimecres 26 d'abril, i a l'exterior de l'escola Vila Parietes, el dijous 27. En cas de pluja, l'activitat es traslladarà a la pista coberta de Can Butjosa.

Edicions locals