El CB Mollet bat al Cerdanyola i ja se situa com a campió

A falta d’una jornada l’equip molletà s’emporta la victòria del grup C-B de la Lliga EBA  

La 25a jornada de la temporada ha constatat la força del CB Mollet. En aquesta ocasió ha guanyat per 104 - 71 punts contra el CB Cerdanyola i, per tant, els del Plana Lledó es mantenen en primera posició del grup C-B de la Lliga EBA.

Els resultats de la jornada per quarts han estat els següents: Al primer quart el Mollet guanyava per un ajuntat marge al Cerdanyola (26-24), que no s'ha repetit al segon quart, ja que el Mollet ha tret bastant avantatge respecte del seu rival (30-12). Al tercer quart però el Cerdanyola ha aconseguit remuntar i ha acabat amb empat (19-19), però finalment en l'últim quart el Mollet ha tornat a alçar-se amb la victòria (29-16).

Després d'aquesta jornada el club molletà queda campió del seu grup de la Lliga EBA del seu grup. D’aquesta manera ho ha comunicat l’equip mitjançant el seu compte oficial de Twitter

Dissabte vinent, dia 29 d'abril, el CB Mollet visitarà al CB Igualada per disputar la 26a jornada de la temporada. L'encontre tindrà lloc a les 19 hores de la tarda, d'acord amb les dades proporcionades per la Federación Española de Baloncesto.

Edicions locals