L'Ajuntament demana a la Generalitat màxima celeritat en els lloguers socials per evitar que les famílies es quedin al carrer

Algunes famílies de la ciutat arriben al seu desnonament sense una alternativa habitacional

Algunes famílies de Mollet en procés de desnonament es desesperen i amb raó: arriba el dia del seu llançament i l'administració no els garanteix cap pis de lloguer social ni tenen altra alternativa habitacional. Per evitar aquestes penoses situacions que omplen d'angoixa els seus protagonistes, l'Ajuntament de Mollet del Vallès s'ha posat en contacte amb la Conselleria d'Habitatge per tal de demanar màxima celeritat en les adjudicacions de pisos de lloguer social a través de la Mesa d'Emergències.

L'Ajuntament explica que ells "en tot moment ha fet arribar les informacions dels casos produïts a la ciutat de forma immediata perquè considera que les emergències són emergències i no poden esperar", però les decisions posteriorment s'encallen a la Generalitat. Expliquen que han demanat més celeritat perquè ara mateix des de la Mesa d’Emergències encara estan valorant casos del mes de febrer.

Edicions locals