La paretana Eva Riulas serà la nova secretària d'organització de la JSC del Vallès Oriental

La votació es farà dissabte en un congrés a Parets del Vallès

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) del Vallès Oriental ha escollit Parets del Vallès per celebrar el Congrés Extraordinari de Federació. Serà el dissabte 29, a les 17.30 h a l'edifici de l'Escola Municipal de Música, situada al Parc la Linera. Tot apunta que la votació sortirà favorable per a la candidata de Parets Eva Riulas, proposada com a nova secretària d'organització de la JSC del Vallès Oriental, una jove de 24 anys, graduada en Ciències Polítiques i Gestió Pública, i que fa 5 anys que participa amb la JSC, els dos darrers com a afiliada.

El congrés l'inaugurarà l'alcalde de Parets, Sergi Mingote, amb la presència de Marta Villanueva, secretària d'Organització de les JSC Catalunya. Seguidament es farà la presentació d'un Informe de Gestió i torn de paraula, presentació de diferents documents i, com a punt destacat, la presentació de les candidatures per ocupar la Comissió Executiva de Federació, la Delegació al Consell Nacional de la JSC, la Delegació al Consell de Federacions del PSC del Vallès Oriental i la Mesa del Consell de Federació.

La cloenda de l'acte, prevista per a les 19.20 h, anirà a càrrec de Pol Gibert, primer secretari de la JSC Catalunya, i el nou primer secretari de les JSC del Vallès Oriental.

Edicions locals