El Col•legi Nostra Senyora de Montserrat de Parets guanya un Premi Pilarín Bayés 2017

El veredicte es va donar a conèixer en directe per TV3

L'escola Nostra Senyora de Montserrat ha guanyat un premi en la catorzena edició 'Premi Pilarín Bayés 2017' amb el conte 'El malson que va canviar la vida d'en Pau', de la classe 'Confiança'. El veredicte també es va donar a conèixer en directe per TV3, en un programa que es va fer des de Plaça Catalunya de Barcelona, amb la participació de la directora de l'Editorial Mediterrània, Mònica Estruch, i la il·lustradora Pilarín Bayés.

El Premi Pilarín Bayés és un guardó per als contes escrits per alumnes de Primària per tal de fomentar la lectura i posar en pràctica els valors humans. El Premi proposa a  cada curs una temàtica diferent i els contes rebuts es classifiquen en tres categories: Cicle Inicial, Cicle Mitjà i Cicle Superior. De cada cicle, el jurat escull 5 contes, que són publicats en un llibre il·lustrat per la mateixa Pilarín Bayés.

El dijous 1 de juny, al recinte del Parc Sanitari Sant Joan de Déu a Sant Boi de Llobregat es farà el lliurament dels premis amb les escoles guanyadores. L'acte és convocat per l'Editorial Mediterrània juntament amb l'Obra Social Sant Joan de Déu.

Edicions locals