Mollet serà l'escenari de la Gala Flors d'Honor del 2017 de Viles Florides

L'acte es farà al Parc de les Pruneres el 22 de setembre

Mollet del Vallès serà l'escenari de la Gala Flors d'Honor del 2017 del moviment de Viles Florides. Segons ha anunciat avui Viles Florides en el marc del II Fòrum de Viles Florides que s'ha fet avui a Blanes, la capital del Baix Vallès serà el pròxim 22 de setembre l'escenari de l'entrega de les Flors d'Honor d'enguany. L'acte sembla que tindrà com escenari el Parc de les Pruneres. L'any 2016 l'entrega de les Flors d'Honor es va fer a Olot. En aquella ocasió la ciutat de Mollet va rebre dues distincions: quatre flors d'Honor, la categoria més destacada i un reconeixement especial pel seu projecte d'enjardinament a la Rambla Pompeu Fabra. Va ser la única població catalana en assolir aquesta fita.

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor.

Aquest moviment vol mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

El moviment Viles Florides està format per un total de 108 municipis catalans, entre ells Mollet del Vallès.


 

Edicions locals