L’aplec de la sardana celebra la 75a edició

Durant tot el dia el parc de Can Mulà ha acollit les audicions de tres cobles  

Com és tradició el parc de Can Mulà ha estat, un cop més, l’escenari de l’aplec de la sardana que enguany ha arribat a la seva 75a edició. L’esdeveniment, que ha començat passades les 10 h del matí i s’ha allargat fins al vespre, ha aplegat desenes de sardanistes vinguts d’arreu del territori. L’acte ha estat organitzat per tradicions i costums de Mollet.


L’edició d’enguany ha comptat amb les audicions de tres cobles: La Cobla Jovenívola de Sabadell, la Cobla de Sabadell i la Cobla Mil·lenària. A banda de les peces més conegudes, les cobles també han interpretat tres peces d’estrena: dues dels mestres molletans Vicenç Corominas i Jaume Boix (T’estimo i Bell dia de Maig, respectivament) i també una de Ferran Carballido per commemorar l’Aplec.

Tradicions i Costums, entitat que organitza les anelles sardanistes a Mollet, ha tingut un doble reconeixement coincidint amb l’aniversari de l’aplec i els 25 anys de l’elecció de Mollet com a ciutat pubilla de la sardana. Per una banda ha rebut el Premi Capital de la Sardana 2017 a la Continuïtat, i per altra banda Òmium Cultural va reconèixer al novembre passat la trajectòria dels molletans pel 75è Aplec.

ACCEDEIX A LA GALERIA D’IMATGES DE L’ACTE

Edicions locals