La Cursa Escolar Anselm Clavé rendeix homenatge a Heliodoro Jiménez

La cursa s'aprofitarà per fer un recapte de sang

Aquest diumenge, 7 de maig, torna als carrers del centre de Mollet la Cursa Escolar Popular Anselm Clavé. La cursa, que enguany celebra la seva 31 edició, es transforma també en memorial Heliodoro Jiménez en homenatge a l'impulsor de la mateixa que va morir el passat mes de desembre.
Una cursa on tothom està convidat a participar, des dels més petits als més grans. I hi haurà un trofeu pels 3 primers classificats i medalles i obsequis per a tots els participants.
Aquest any l'escola participa en un Projecte transversal de servei a la comunitat, APS, conjuntament amb el Banc de Sang s'aprofitarà per fer un recapte de sang en una unitat mòbil que estarà al centre.
"Fa 31 anys va sorgir la iniciativa del professor d'Educació Física de l'escola, d'organitzar una cursa popular i no ens podíem imaginar que al cap dels anys esdevingués una de les curses amb més èxit de la nostra població i de tota la seva comarca", explica Montserrat Armengol Ballesteros, Directora pedagògica de l'Agrupació Escolar Anselm Clavé.
"És una cursa molt especial i peculiar. Representa un Projecte global d'escola on hi col·labora i treballa tota la comunitat educativa: pares, avis, alumnes, professorat, ... I en el seu moment també hi va col·laborar en Joan Abelló, mestre pintor de Mollet, que ens va fer la pintura del corredor. Ja fa 13 anys que aquesta imatge presideix el cartell", ens diu.

Edicions locals