La Lluita Team, guanyador de les 24 Hores Madform Bicircuit

El tàndem, format per Joan Soto i Sergi Mingote, va patir complicacions, però finalment va guanyar amb més de 500 quilòmetres

L'equip ciclista tàndem de la Lluita Team, format per en Joan Soto i Sergi Mingote, es va proclamar guanyador de la categoria Tàndem de les 24 Hores Madform Bicircuit, en el que van arribar als 508 quilòmetres. Joan Soto va fer les darreres sis hores amb punxades al genoll però en cap moment va pensar a baixar de la bicicleta. Soto i Mingote van comptar amb la col·laboració d'un equip d'ajuda en un circuit complicat per tenir molts desnivells.Els dos atletes paretans van quedar en la posició número 11 de la classificació general.

Aquest ha estat el primer repte de l'any per a l'equip i, segons Joan Soto, "estem molt contents perquè és un circuit dur, vaig tenir unes punxades al genoll, però tenia clar que s'havia d'acabar. A més, ja coneixem al Sergi, un tàndem és cosa de dos, i en els moments que pitjor ho vaig passar ell va tirar amb més força".

A més, José Álvarez, un altre component de la Lluita Team que va quedar primer a la Bastarda, una marxa de 36 quilòmetres, va quedar segon en les 6 hores en bicicleta.

Edicions locals