KAO inaugura a Mollet una innovadora planta en la qual ha invertit 25 milions d'euros

La companyia preveu incorporar, inicialment, 20 treballadors més a una plantilla actual d'unes 100 persones

Noves Inversions per Mollet del Vallès. El president mundial de KAO, MotohiroMorimura, el president de KAO a Europa, MasahiroKatayose, el president de KAOChimigraf, Francesc Pujadas, i l'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, han inaugurat avui la nova planta de KaoChimigraf a Mollet. La nova planta que fabricarà tintes d'injecció destinades a la impressió d'embalatges, ha implicat una inversió de 25 milions d'euros. Es tracta d'un producte innovador en l'àmbit mundial que a més, és respectuós amb el medi ambient.

En aquest sentit, l'alcalde Josep Monràs, destacava "una inversió de 25 milions d'euros per la planta de Mollet" afegint que "l'Ajuntament seguirà facilitant la instal·lació i la consolidació de tots aquells projectes que contribueixen a la reindustrialització i el creixement de la ciutat i, per tant, al benestar de tots els seus ciutadans i ciutadanes".

Amb aquesta ampliació, la companyia preveu incorporar, inicialment, 20 treballadors més a una plantilla actual d'unes 100 persones.

Justament, MasahiroKatayose, ha volgut agrair a l'Ajuntament de Mollet del Vallès "el seu suport i les facilitats que ens ha donat per poder dur a terme les nostres operacions i d'aquesta manera contribuir al desenvolupament econòmic del municipi" afegint que amb aquesta ampliació "consolidem la planta de Mollet com a centre de fabricació estratègica dels nostres productes".

També Francesc Pujades ha volgut agrair el suport de l'Ajuntament i dels treballadors de la planta de Mollet, ja que "amb la vostra col·laboració i el vostre suport ens féu sentir sòlids i ens permeteu que la companyia segueixi creixent en nombre de persones".

A l'acte d'inauguració de la nova planta de KAO també hi han assistit representants sindicals com ara el recentment nomenat secretari general de CCOO de Catalunya, JavierPacheco.

Edicions locals