Gran incendi a la planta de Coca-Cola a Martorelles

Un total de 16 unitats dels bombers treballen en el foc

A les 01.46 d’aquesta matinada hores els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l’incendi que, des del vespre (20.19 hores, hora d’avís) d’aquest dimarts afectava una nau industrial de l’empresa Coca-Cola al polígon Can Fenosa, entre Martorelles i Montornès.

L’incendi ha afectat una nau de 600m2 on s’emmagatzemen els recanvis de la zona de producció, sectoritzada de la resta de la instal·lació de l’empresa,  on han cremat plàstics, gomes, cautxú i eines.  Les naus del costat, que corresponen a la zona de producció de l’empresa no s’han vist afectades pel foc. Les tasques d’extinció dels efectius, tant des de l’exterior com des de l’interior de la nau, i el correcte funcionament de les mesures de prevenció reglamentada de l’empresa, han evitat que el foc es propagués a la resta de la instal·lació. Cap treballador ha resultat ferit.

Fins al lloc s’han desplaçat 17 dotacions dels Bombers (11 vehicles d’aigua, 2 autoescales i 4 vehicles lleugers de comandament i coordinació), efectius dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local, de Protecció Civil i sanitaris del SEM (Sistema d’emergències Mèdiques) amb caràcter preventiu. Els bombers, una vegada han donat per controlat el foc, han mantingut al llarg de la matinada un petit dispositiu de control.

 

Edicions locals