Josep Maria Pou rep la Creu de Sant Jordi

L'actor i director de Mollet va rebre la distinció de mans del President de la Generalitat

L'actor i director de Mollet, Josep Maria Pou va rebre aquest dimecres la Creu de Sant Jordi, el màxim reconeixement que concedeix la Generalitat de Catalunya. La Creu li va ser donada personalment pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont en un acte que va tenir lloc al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat. L'acte també va comptar amb l'assistència de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, del conseller de Cultura, Santi Vila, i de diversos membres del Govern.
Josep Maria Pou va rebre la Creu de Sant Jordi al costat d'altres 28 personalitats i 23 entitats que s'han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural.

Segons ha informat la Generalitat, Josep Maria Pou ha rebut la Creu de Sant Jordi "per una llarga carrera artística, desenvolupada al teatre, al cinema i a la televisió. Ha treballat com a actor i director, havent protagonitzat un gran nombre de muntatges teatrals. També ha exercit com a director escènic i com a director artístic de diversos teatres, havent intervingut en distintes sèries televisives. La seva trajectòria ha estat distingida amb premis i reconeixements en totes les facetes de la seva activitat".

La distinció li arriba a Pou unes setmanes després de rebre el Gaudí d'Honor que dóna l'Acadèmia Catalana del Cinema també com a reconeixement a la seva meritòria carrera professional.

Edicions locals