La Fundació Sanitària Mollet i Mollet contra el Càncer col•laboren en l'atenció a les persones amb càncer

La FSM farà difusió dels serveis i activitats que ofereix Mollet contra el Càncer

La Fundació Sanitària Mollet (FSM) i l'entitat sense afany de lucre Mollet contra el Càncer han signat aquest dimecres un conveni per al desenvolupament d'un programa de col·laboració per a l'atenció a la persona que pateix una malaltia oncològica i per a la difusió del coneixement en matèria de prevenció i tractament d'aquesta malaltia. Amb la signatura d'aquest conveni, ambdues entitats han formalitzat una relació ja iniciada amb diferents activitats com la col·locació de taules informatives a l'Hospital en dates assenyalades en l'àmbit oncològic i suport professional en activitats de divulgació.


El primer pas que es durà a terme és la difusió per part dels equips professionals de l'FSM del servei i activitats que ofereix Mollet contra el Càncer, amb la distribució simbòlica de coixins de roba en forma de cor i fets per les membres de l'associació a persones que estan en el procés de la malaltia amb les dades de contacte de l'entitat.


Així mateix, l'FSM posa a disposició espais per poder fer activitats com formació o jornades i el suport assistencial professional en xerrades, formació de voluntariat o assessorament.


Ambdus entitats han manifestat la voluntat de treballar en equip entre les persones voluntàries de Mollet contra el Càncer i professionals de l'FSM amb l'objectiu comú d'oferir aquest servei d'acompanyament psicològic i emocional a les persones amb una malaltia oncològica.
El director general de l'FSM, el Dr. Jaume Duran, ha valorat la vocació i el compromís de Mollet contra el Càncer, oferint un suport emocional i de coneixement del dia a dia, en l'àmbit de la salut i familiar, i que sovint des de l'àmbit estrictament assistencial no es pot cobrir.
Per la seva banda, la directora infermera de l'FSM, Mireia Vicente, ha assenyalat que aquest compromís de Mollet contra el Càncer s'emmarca perfectament en el model d'atenció centrada de l'FSM que es basa en les necessitats de la persona més enllà de la malaltia abastant les dimensions de salut, psicològica, social i espiritual.


Carme Segú, presidenta de Mollet contra el Càncer, ha agraït la voluntat de l'FSM d'obrir les seves portes a l'entitat i ha explicat que el seu objectiu és el de donar-se a conèixer al territori i acollir a totes aquelles persones que ho necessitin i s'hi adrecin, amb qui compartir vivències i comentar aspectes més del dia a dia de la malaltia.

Edicions locals