Parets serà punt de sortida de la XV Bicicletada del Besòs

La pedalada servirà per recaptar fons per a la celiaquia

Parets del Vallès serà un dels punts de sortida de la Bicicletada del Besòs organitzada pel Consorci Besòs Tordera. L'activitat tindrà lloc aquest diumenge, 7 de maig, a les 9.30 h, i la sortida es farà des del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez.

L'arribada tindrà lloc al Parc Fluvial del Besòs, a Sant Adrià de Besòs, on s'organitzarà una festa de l'esport i la natura. Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar al web www.besos-tordera.cat.

La tradicional bicicletada, que enguany recaptarà fons per a la investigació de la celiaquia, se suma a les activitats que organitza l'Associació Celíacs de Catalunya amb motiu del seu 40è aniversari. Cada quilòmetre, que estarà apadrinat per l'empresa catalana Proceli, equivaldrà a 0,10 euros, que seran destinats a la investigació en patologies relacionades amb la ingesta de gluten a través de la Segona Beca Celíacs Catalunya.

La prova també compta la col·laboració dels ajuntaments de Granollers, Martorelles, Montcada i Reixac, Montmeló, Montornès del Vallès, Sant Fost de Campsentelles i Santa Coloma de Gramenet, i la Diputació de Barcelona.

Edicions locals