La Pedra Salvadora acull el míting Ciutat Europea de l’Esport 2017

Dissabte a la tarda les instal·lacions d’atletisme de la Pedra Salvadora van ser l’escenari d’un míting organitzat pel Club Atlètic Mollet juntament amb l'Ajuntament de Mollet i la Federació Catalana d'Atletisme, aprofitant que Mollet del Vallès és Ciutat Europea de l’Esport 2017

Per aquest motiu es van realitzar proves com: 800 metres llisos, 100 metres llisos, 400 metres llisos, 200 metres llisos, 1500 metres llisos i 4x100 tant en categoria masculina com en femenina. A més també es van celebrar les proves de llançament de javelina en categoria masculina, alçada en categoria masculina i també proves de longitud tant en categoria masculina com femenina.

El control tècnic va anar a càrrec del Col·legi Català de Jutges d’Atletisme. A més el conjunt de proves van comptar amb cronometratge elèctric.

El Club Atlètic Mollet va presentar la nova equipació dels seus atletes, dissenyat per l’Ajuntament de Mollet i fabricat per Inverse, l’empresa molletana que es dedica a personalitzar roba esportiva.

ACCEDEIX AL RECULL DE L'ESDEVENIMENT
 

Edicions locals