Sis escoles de Mollet venen els seus productes al carrer

Els alumnes celebren la Cinquena Fira de Cooperatives Escolars

L'alumnat de 5è de primària de 6 escoles de Mollet: Escola Montseny, Escola Sant Gervasi, Col•legiLestonnac, l'Escola del Bosc, Centre d'Estudis Mollet i Agrupació Escolar Anselm Clavé han celebrat aquest dimarts la Fira de les Cooperatives que han creat en el marc dels projectes Aprendre a emprendre i Cultura emprenedora a l'escola. La Fira s'ha fet al final de la Rambla Balmes, al costat del mercat, de tal manera que molta gent ha pogut veure els productes que venien. S'ha de dir que amb molt d'èxit en la majoria dels casos.

Durant la fira, un any més, els nois i noies de 5è d'aquestes escoles han posat a la venda els productes creats per les seves cooperatives.

Aquesta és la penúltima fase del projecte de creació d'una cooperativa, treball que porten realitzant durant tot el curs les escoles que hi han participat. En total ho han fet 310 alumnes més el professorat de cada centre.

Per al regidor d'Educació, RaúlBroto, aquest programa "és molt valorat per l'Ajuntament, l'equip directius dels centres i els alumnes, com posa de manifest que en l'edició d'enguany hem ampliat el nombre d'escoles participants".

Broto també ha volgut destacar l'aprenentatge que comporta pels alumnes "des del punt de vista de la iniciativa i l'emprenedoria, la solidaritat, ja que els diners recaptats del que venen es destinen a una ONG o entitat amb fins socials, i el respecte amb el medi ambient, en aquest cas perquè parlem de productes reciclats".

El programa Cultura emprenedora a l'escola està impulsat per la Diputació de Barcelona i Aprendre a emprendre per l'Ajuntament de Mollet, amb la col·laboració d'un conjunt d'ens locals i centres educatius.

Edicions locals