Més de 300 establiments seran presents a Mollet és Fira que arranca aquest cap de setmana

En aquesta edició de Mollet es Fira està previst organitzar més d'una seixantena d'activitats

Els carrers i places de Mollet tornaran a ser aquest mes de maig el gran aparador de la vitalitat i fortalesa del comerç i els serveis de la ciutat. I enguany més que mai. Mollet és Fira, repartida entre aquest cap de setmana i el del 27 i 28 de maig, tindrà més de 300 establiments participants el que implica un creixement del 10% en relació a l'any passat. A més a més amb una major presència local. En aquesta edició de Mollet es Fira està previst organitzar més d'una seixantena d'activitats organitzades pels mateixos participants, sigui a la seva carpa o als escenaris habilitats des de l'organització.

Mollet és Fira, arranca aquest cap de setmana amb dues fires diferents dedicades a l'alimentació, Mollet és Gurmet (pl. Prat de la Riba), i als vehicles, Mollet és Motor (av. Llibertat i l'Illa). La fira del comerç i els serveis, Mollet és Qualitat de Vida i Comerç, serà els dies 27 i 28 de maig.

El dilluns La Marineta va acollir la presentació oficial de la cinquena edició del projecte de fires comercials, Mollet és Fira. Aquest projecte és fruit de la col·laboració i el treball conjunt entre l'Ajuntament i el comerç de la ciutat, fet que el converteix en una fira molt participativa. "Tenim un comerç actiu, generós, amb ganes de treballar, que dóna vida a la ciutat; sense comerç, una ciutat no és res", afirmava la regidora de Comerç, Mercè Pérez.

Edicions locals