La molletana Ruth Jiménez presentarà el nou programa per a les tardes de TV3

La presentadora torna a la televisió catalana després de molts anys d'absència.

La molletana Ruth Jiménez presentarà el nou programa per a les tardes de TV3 que la televisió pública catalana estrenarà al setembre. Es tracta d'una idea de Mediapro que Jiménez presentarà amb Vador Lladó.L'estrena es farà amb l'arrencada de la nova temporada a la tardor. Substituirà el veterà Divendres que desapareixerà de la graella.


Ruth Jiménez Moreno, de 40 anys, va començar la seva carrera televisiva a Canal Cent (l'antiga televisió local de Mollet, Sant Fost i Martorelles), on va fer diverses feines, i després presentant informatius a Barcelona TV. Aquest no serà el seu primer programa a TV3 sinó que el 2001 va començar a treballar a TV3, al programa Fes-t'ho mirar i, més endavant, al concurs setmanal Qui corre vola. També hi va ser reportera, i després presentadora, de l'espai En directe. Posteriorment va passar a treballar en cadenes d'àmbit nacional com La Sexta o Cuatro. Va fer-se també un forat a les revistes del cor al ser parella del popular Risto Mejide, amb qui té un fill.


Segons ha anunciat Televisió de Catalunya en un comunicat, el nou programa que presentarà la molletana s'ha escollit entre una dotzena de propostes que han rebut de diverses productores.S'ha apostat per la de Mediapro que té un "plantejament atractiu i innovador amb una estructura àgil en què l'entreteniment té molt protagonisme, sense renunciar a l'actualitat i el territori".


En la mateixa nota, s'explica que a partir d'ara els equips professionals de TVC i Mediapro "es posaran a treballar per configurar aquest nou programa, concretar-ne els continguts i definir-ne l'equip".

Edicions locals