Nou vehicle per la línia Mollet-Sant Fost

Es mantenen els horaris, els preus i el recorregut

Ahir dijous, es va iniciar el servei de transport urbà que cobreix el recorregut Sant Fost - Mollet ( Albus ) amb un nou vehicle .
El nou cotxe de l'Empresa Sagalés compta amb la distinció de la màxima classificació energètica i ambiental etiqueta Verda C.
També disposa d'un disseny interior més ampli i modernitzat amb quatre punts de càrrega USB en la plataforma del darrera i en els seients davanters; d'una rampa telescòpica per persones amb mobilitat reduïda al darrera del bus d'accionament elèctric i accionament manual en cas d'emergència o avaria. A més a més, s'ha disminuït l'amplada exterior per facilitar el pas pels carrers estrets. I complementa la seva capacitat de càrrega amb la possibilitat de transportar fins a 35 passatgers.
Es mantenen els horaris, els preus i el recorregut. Pel que fa al bitllet senzill, es pot adquirir a bord de l'autobús amb el preu establert per l'ATM.
Quant a les targetes socials, l'Ajuntament de Sant Fost ofereix la T10 social i la T10 municipal que es poden adquirir a Oficina d'Atenció al Ciutadà i als comerços col·laboradors : Drogueria Dima, La Bombeta i l'Estanc.

Edicions locals