Alimentació i Motor: protagonistes de Mollet és Fira

Els carrers i places de Mollet s'han convertit en un gran aparador de vitalitat i fortalesa del comerç local. L'alimentació i el motor han estat els sectors que han obert aquesta edició de la fira, que serà tancada els dies 27 i 28 de maig i estaran dedicats al comerç i la qualitat de vida.

En aquesta ocasió la fira ha estat dividida en dues, per una banda les parades gurmet han estat situades a la plaça Prat de la Riba i, la zona dedicada al Motor ha ocupat tota l'avinguda de la Llibertat. Entre totes dues han sumat més d'un centenar de parades, que sumades a les 200 parades que estaran presents els dies 27 i 28 de maig, superen els 300 establiments, un 10% més que la passada edició.

La majoria d'establiments han vingut "principalment a donar-se a conèixer, no tant a vendre. El que és important per a nosaltres és que la gent conegui qui som i el que fem a la nostra empresa" assenyala una de les responsables de l'estand de SoliBike. Aquest és el principal objectiu dels comerciants presents a la fira, per una banda donar-se a conèixer entre la població i per altra banda vendre els seus productes o serveis allà mateix.

Aquesta edició de la fira ha comptat amb prop d'una trentena d'activitats i tallers, com ara: com fer una hamburguesa vegetal, degustació d'aperitius, concurs de dibuix, taller de decoració de galetes, taller de cuina amb Ada Parellada, exposició d'autocars, circuit de cotxes a pedats, etc.

A banda d'això també s'han organitzat un seguit de premis i sortejos consistents en diners per comprar a Mollet, carros de la compra, material per al cotxe, dos sopars degustació, experiències per provar el nou SEAT Ateca, i també els premis repartits pel concurs de dibuix infantil organitzat per Decathlon.

ACCEDEIX A LA GALERIA D'IMATGES DE MOLLET ÉS FIRA: GURMET I MOTOR 2017

Edicions locals