227 sol·licituds per les 153 places disponibles a les Escoles Bressol de Mollet

Enguany les escoles bressol del municipi han ofert 10 places més que el curs passat

El període de preinscripcions a les tres escoles bressol municipals es va acabar el divendres 12 de maig. L'Ajuntament de Mollet ha ofert pel curs 2017-2018 un total de 153 places i s'hi han presentat 227 sol·licituds.

Per tant, hi ha hagut 74 sol·licituds més que el nombre de places que s'han ofert. "Això no significa que hi hagi 74 famílies que s'hagin de quedar sense plaça per al seu fill o filla perquè no tothom que fa la preinscripció acaba formalitzant la matrícula", detallen des de l'Ajuntament.

Les xifres són molt similars a les registrades el curs passat encara que l'oferta ha crescut lleugerament. Aleshores es varen oferir 143 places i en van presentar 231 sol·licituds. Es a dir que s'han ofert 10 places més que el curs passat. Aleshores l'oferta ja va créixer en 17 places en relació a l'any anterior.

Les tres escoles bressol municipals de Mollet són Els Pinetons, la Xarranca i La Filadora. Les preinscripcions es van obrir el 2 de maig i es van tancar el 12 de maig.

Tancat ja el període de preinscripcions, les places s'atorgaran a les famílies amb major puntuació, segons els barems per poder optar a una plaça municipal. En els casos d'empat es farà un sorteig.

Pel que fa al calendari, el 2 de juny es publicarà la llista definitiva d'admesos i del 6 al 16 de juny es faran les matriculacions. Les escoles bressol municipals començaran el curs 2017-2018 el 6 de setembre.

ELS PINETONS FA 10 ANYS

L'Escola Bressol Municipal Els Pinetons de Mollet del Vallès està de celebració perquè fa 10 anys que va obrir les portes amb 74 infants. La festa del desè aniversari es va fer el dissabte 13 de maig al matí amb actuacions musicals.

Els Pinetons és l'última de les tres escoles bressol municipals que es va obrir a Mollet del Vallès. Es va inaugurar fa deu anys amb 74 nens i nenes i durant aquesta dècada hi ha passat 970 infants i les seves famílies.

El centre escolar té 5 aules i atén infants des dels 10 mesos fins als 3 anys. L'equip està format per 6 mestres, una de les quals és la directora, i 3 educadores.

La festa va comptar amb la presència de l'alcalde, Josep Monràs, i el regidor d'Educació, RaúlBroto.

Edicions locals