Neix a Mollet la primera escola de bàsquet Aito García Reneses

L'actual Escola de Bàsquet del CB Mollet passarà a dir-se Escola de Bàsquet C.B.Mollet - Fundació Aito García Reneses

El CB Mollet ha anunciat que setmana passada va signar un Conveni de col·laboració amb la Fundació AitoGarcíaReneses que unirà el club molletà amb aquesta fundació fins al 30 de juliol del 2020. Fruit d'aquest conveni, expliquen des de l'entitat, l'actual Escola de Bàsquet del Club passarà a dir-se Escola de Bàsquet C.B.Mollet - Fundació AitoGarcíaReneses. Es tracta de la primera escola de bàsquet d'Espanya que porta el nom del prestigiós tècnic internacional. L'entitat ha qualitat el fet de "pas importantíssim" i assenyalat estar "molt i molt orgullosa" de poder-ho fer.

"Aquesta associació entre Club i Fundació neix de l'il·lusió d'ambdues parts en intentar oferir un bàsquet de primera qualitat a més de potenciar al màxim la pràctica basquetbolística entre els jugadors i jugadores de menor edat", expliquen des de l'entitat esportiva.

"Des del Club no estalviarem cap esforç perquè el C.B.Mollet segueixi creixent i gaudeixi de la millor salut esportiva i social. I sens dubte, el binomi format amb la Fundació Aito ens ajudarà a garantir-ho", afirmen.

Recentment el prestigiós tècnic de bàsquet va escollir Mollet del Vallès per presentar la fundació que porta el seu nom aprofitant que aquest any, la capital del Baix Vallès, és l'única vila catalana i espanyola que ostenta el guardó de ser Ciutat Europea de l'Esport. Coincidint amb aquesta presentació, i també en el marc d'aquesta capitalitat europea, la FundaciónAítoGarcíaReneses va presentar les activitats en les quals col·laborarà amb Mollet, com ara el Clínic que es va fer amb molt d'èxit el passat dissabte 29 d'abril o un simpòsium al mes de juny on es podrien posar les bases de la primera lliga universitària europea.

Edicions locals