El Banc de Bones Pràctiques reconeix tres projectes de l'Ajuntament de Parets
Amb aquestes incorporacions, ja són 16 les accions meritòries d'aquest reconeixement
Els projectes municipals 'El dia del barri. Trobades amb els regidors', 'Ningú no és igual. El meu ADN m'identifica. Cens d'ADN de gossos' inclosos com a pràctiques significatives, i el de 'Gratuïtat dels llibres de text d'Educació Primària a través de la socialització', com a bona pràctica, han estat els tres projectes de l'Ajuntament de Parets inclosos en el Banc de Bones Pràctiques dels governs locals.
El Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals és un servei de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals i els ajuntaments de més de deu mil habitants de Catalunya, que identifica i difon activitats, projectes o idees innovadores de govern i gestió municipal. El banc ja ha reconegut setze accions de l'Ajuntament de Parets, sis com a bones pràctiques i deu com a pràctiques significatives.
L'Alcalde de Parets, Sergi Mingote, s'ha mostrat "molt satisfet que algunes de les iniciatives de Parets siguin model a la resta de Catalunya".