Miguel Luque i Sergi Mingote creuaran l'estret de Gibraltar nedant per una causa solidària

Miguel Luque i Sergi Mingote creuaran nedant l'Estret de Gibraltar per donar suport a la tasca de la cooperativa APINDEP, entitat que treballa per a la integració de persones amb discapacitats. Cola Cao se suma com a patrocinador únic a aquest projecte solidari, que tindrà lloc la primera setmana de juny, en què Luque i Mingote, membres de La Lluita Team, nedaran fent relleus durant 6 hores.

L'objectiu d'aquesta activitat solidària serà donar a conèixer i promocionar la tasca d'APINDEP, l'associació catalana per a la integració de nens discapacitats a l'escola pública. Mercè Llauradó, gerent d'APINDEP, s'ha mostrat satisfeta "que dos esportistes com Luque i Mingote ens permetin donar a conèixer una cooperativa com la nostra, que comparteix molt dels valors que ells representen".

Divendres que ve, 26 de maig, a les 12.30 h, la piscina municipal Miguel Luque de Parets del Vallès serà l'escenari de la simulació d'aquesta prova amb aquests dos esportistes, juntament amb nombrosos nens i joves d'APINDEP.

Edicions locals